Novedades

XV Premi Abertis d’Investigació en Transport i Seguretat Viària – Bases

XV Premi Abertis d’Investigació en Transport i Seguretat Viària – Bases

Benvolgut / Benvolguda:

Les Càtedres Abertis a Espanya, fruit dels convenis entre el grup Abertis i la Universitat Politècnica de Cataluny (2003) i la Universidad Politécnica de Madrid (2017),  convoquen el Premi Internacional Abertis d’Investigació sobre Gestión d’Infraestructures del Transport i Seguretat Viària, del qual et remetem la quinceava edició.

El premi va dirigit a treballs de recerca inèdits, elaborats durant l’any 2017 per estudiants de primer, segon i tercer cicle de totes les universitats espanyoles. La dotació econòmica del premi és de 8.000 Euros en la modalitat de tesis doctoral, de 3.000 Euros per tesines de graduació, treball o projecte final de carrera, treball final de màster o altra modalitat de treball d’investigació i de 3.000 Euros per contibucions relacionades amb la Seguretat Viària. En el tríptic informatiu adjunt es relacionen les bases del premi.

T’agrairé difonguis aquest premi i animis a presentar treballs a estudiants teus o del teu entorn, la recerca dels quals s’hagi centrat en aspectes d’anàlisi i modelització de les infraestructures i els serveis del transport o sobre seguretat viària i consideris que poden ser candidat al premi. El termini de presentació finalitza a finals d’enguany, concretament el 31 de desembre de 2017 i només cal adjuntar una còpia del treball (en paper i en CD; veure les bases).

T’agraïm personalment la teva col·laboració en la difusió i reconeixement de la recerca en el camp del transport i et trametem la nostra afectuosa salutació.

 

Ben cordialment,

 

Francesc Robusté                                                                  José Manuel Vassallo

Catedràtic de Transport                                                     Catedràtic de Transport

Director Càtedra Abertis-UPC                                          Director Càtedra Abertis-UPM