Novedades

«Seminaris de Transport» 2020 a l’Escola de Camins de la UPC, organitzats per l’Associació Catalana de Ciència Regional i la Càtedra Abertis de la UPC de 19 a 21 hores.

«Seminaris de Transport» 2020 a l’Escola de Camins de la UPC, organitzats per l’Associació Catalana de Ciència Regional i la Càtedra Abertis de la UPC de 19 a 21 hores.

SEMINARIS DE TRANSPORT 2020

De totes les branques de l’enginyeria civil, la de Mobilitat és la que presenta més innovacions i futur. El motto de l’Escola de Camins és l’Enginyeria que mou el món. Les TIC permeten gestionar millor el sistema i orientar-ho a l’usuari i al servei. Barcelona i la UPC (entre d’altres universitats) s’estan convertint en els hubs de la innovació en mobilitat urbana a Europa.

Des de 1985, Seminaris de Transport intenta donar una visió complementària a la docència que s’imparteix a la Universitat (conceptes bàsics i teòrics) amb una casuística de temes d’actualitat sobre transport, mobilitat i logística i sobre la planificació i gestió de les infraestructures i serveis de transport, presentats per reconeguts professionals i alts càrrecs institucionals.

Els seminaris consten d’una exposició per part del/a ponent i d’un col·loqui obert amb els assistents. Els seminaris s’imparteixen a la Sala de Tesines de l’Escola de Camins (excepte el primer introductori i els darrers de presentacions dels estudiants que es fan a una aula).

 

L’assistència i aprofitament dels Seminaris de Transport té el reconeixement de 2 crèdits ECTS per als graus d’Enginyeria Civil i Enginyeria d’Obres Públiques, i també per al Màster en Enginyeria de Camins Canals i Ports i el Màster en Supply Chain, Transport i Mobilitat.

Els Seminaris de Transport són una activitat de la Càtedra Abertis de la UPC-BarcelonaTech, que s’organitzen també en col·laboració amb l’Associació Catalana de Ciència Regional dins un cicle de conferències sobre Mobilitat.

L’entrada és lliure. La presència de professionals del sector ajuda a enriquir el col·loqui i, per tant, a millorar la formació dels estudiants.

Francesc Robusté-Catedràtic de Transport

Més informació en l’adjunt

Archivos adjuntos