Novedades

[Butlleti-cde-uab-l] [CDE UAB – Informa] Nou MOOC sobre la UE

[Butlleti-cde-uab-l] [CDE UAB – Informa] Nou MOOC sobre la UE

Dilluns 30 de novembre del 2020
 
Bon dia,

Em complau comunicar-vos que hem publicat el MOOC «Unión Europea: Historia, Instituciones y Políticas», en col·laboració amb a la Càtedra Jean Monnet EUPOL.

Per als que no els sapigueu, un MOOC (Massive Online Open Courses) és un curs en línia, gratuït, sense límit de places i al que es pot apuntar qualsevol. Només comporta despeses si l’estudiant vol obtenir el diploma (41 €). En aquest sentit, els membres (i ex membres) de la UAB podran obtenir el diploma gratuïtament entrant a partir d’aquesta pàgina (aquí s’explica).

La UAB es va incorporar el 2013 a aquesta nova forma d’aprenentatge, optant per Coursera. Va ser la primera universitat pública espanyola que va entrar en aquesta plataforma, on es troben referents mundials com Stanford, Princeton, Caltech o Yale. Amb els anys, la UAB s’ha convertit en un referent a nivell espanyol i europeu en el món dels MOOC.

Respecte al nostre curs, és un projecte bastant ambiciós ja que abasta pràcticament tots els camps d’acció de la UE, amb materials que combinen l’estil divulgatiu, amb l’acadèmic. Pensem que s’ha assolit el doble objectiu, de formar i d’informar, ja que no només s’ha realitzat pensant en les persones que desitgen completar el seu cv amb temes europeus, sinó també en els que aspiren a millorar la seva comprensió sobre el funcionament de la UE.

Aquest és el link a el curs:
https://www.coursera.org/learn/ue-historia-instituciones-politicas

I aquest és el vídeo promocional que hem preparat:
https://youtu.be/SnTonWSwuS8

Tot desitjant que trobeu del vostre interès aquest nou producte que hem preparat, aprofito l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment,

Concepció Muñoz Ruiz
Documentalista
Centre de Documentació Europea – UAB