Novedades

[Butlleti-cde-uab-l] [CDE UAB – Informa] Joc sobre la UE / Juego sobre la UE / Game about EU

[Butlleti-cde-uab-l] [CDE UAB – Informa] Joc sobre la UE / Juego	sobre la UE / Game about EU

Dijous 09 de maig del 2019
 
CATALÀ

Benvolgut/benvolguda,

Per celebrar el Dia d’Europa, el Centre de Documentació Europea us proposa participar en un joc de preguntes tipus trivial, amb l’aplicació Kahoot!, sobre actualitat de la UE. El/la guanyador/a de cada versió lingüística rebrà un lot de regals europeus. Només es pot jugar amb el mòbil i la data límit de participació és el diumenge 12 de maig a les 23:59 h. Al nostre blog trobaràs més informació.

Anima’t, només són 5 min. Sort! https://kahoot.it/challenge/0469333

 

ESPAÑOL

Estimado/estimada,

Para celebrar el Día de Europa, el Centro de Documentación Europea propone participar en un juego de preguntas tipo trivial, con la aplicación Kahoot!. sobre actualidad de la UE. El/la ganador/a de cada versión lingüística recibirá un lote de regalos europeos. Sólo se puede jugar con el móvil y la fecha límite de participación es el domingo 12 de mayo a las 23:59 h. En nuestro blog encontrarás más información.

Anímate, solo son 5 min. ¡Suerte! https://kahoot.it/challenge/0975954

 

ENGLISH

Dear,

To celebrate Europe Day, the European Documentation Center invites you to participate in a trivia game, with the Kahoot! application, about current EU issues. The winner of each language version will receive a set of European gifts. You can only play with the mobile and the deadline for participation is Sunday, May 12 at 11:59 p.m. In our blog you will find more information.

Come on, it’s only 5 min. Good luck! https://kahoot.it/challenge/0215629

Cordialment / Atentamente / Sincerely,

Centre de Documentació Europea UAB