News

“Seminaris de Transport” 2020 a l’Escola de Camins de la UPC, organitzats per l’Associació Catalana de Ciència Regional i la Càtedra Abertis de la UPC de 19 a 21 hores.

“Seminaris de Transport” 2020 a l’Escola de Camins de la UPC, organitzats per l’Associació Catalana de Ciència Regional i la Càtedra Abertis de la UPC de 19 a 21 hores.

For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

SEMINARIS DE TRANSPORT 2020

De totes les branques de l’enginyeria civil, la de Mobilitat és la que presenta més innovacions i futur. El motto de l’Escola de Camins és l’Enginyeria que mou el món. Les TIC permeten gestionar millor el sistema i orientar-ho a l’usuari i al servei. Barcelona i la UPC (entre d’altres universitats) s’estan convertint en els hubs de la innovació en mobilitat urbana a Europa.

Des de 1985, Seminaris de Transport intenta donar una visió complementària a la docència que s’imparteix a la Universitat (conceptes bàsics i teòrics) amb una casuística de temes d’actualitat sobre transport, mobilitat i logística i sobre la planificació i gestió de les infraestructures i serveis de transport, presentats per reconeguts professionals i alts càrrecs institucionals.

Els seminaris consten d’una exposició per part del/a ponent i d’un col·loqui obert amb els assistents. Els seminaris s’imparteixen a la Sala de Tesines de l’Escola de Camins (excepte el primer introductori i els darrers de presentacions dels estudiants que es fan a una aula).

 

L’assistència i aprofitament dels Seminaris de Transport té el reconeixement de 2 crèdits ECTS per als graus d’Enginyeria Civil i Enginyeria d’Obres Públiques, i també per al Màster en Enginyeria de Camins Canals i Ports i el Màster en Supply Chain, Transport i Mobilitat.

Els Seminaris de Transport són una activitat de la Càtedra Abertis de la UPC-BarcelonaTech, que s’organitzen també en col·laboració amb l’Associació Catalana de Ciència Regional dins un cicle de conferències sobre Mobilitat.

L’entrada és lliure. La presència de professionals del sector ajuda a enriquir el col·loqui i, per tant, a millorar la formació dels estudiants.

Francesc Robusté-Catedràtic de Transport

Més informació en l’adjunt

Archivos adjuntos