News

[Butlleti-cde-uab-l] [CDE UAB – Informa] Properes activitats

[Butlleti-cde-uab-l] [CDE UAB – Informa] Properes activitats

For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.


Dilluns 06 de maig del 2019
PARTICIPA EN UN JOC DE PREGUNTES PER A MÒBIL I GUANYA REGALS EUROPEUS
Enguany, per celebrar el Dia d’Europa, us hem preparat un joc de preguntes, amb el que podreu posar a prova els vostres coneixements sobre l’actualitat de la Unió Europea. Trobareu tots els detalls al nostre blog.

 

PROPERES ACTIVITATS
Conferència “La contribució de la UE als Objectius de Desenvolupament Sostenible“, a càrrec de Sr. Daniel Calleja, Director General de la DG de Medi Ambient de la Comissió Europea. Presentació a càrrec de la Dra. Margarita Arboix (Rectora) i de la Dra. Esther Zapater (Degana de la Facultat de Dret).
Activitat en el marc de la celebració del Dia d’Europa a la UAB.
Aula Magna de la Facultat de Dret. 9 de maig, 12 h.1er Seminari Internacional “Fronteres i Cooperació Transfronterera a Europa La governança local i regional de les fronteres internes i externes de la UE”
Organitza: Grup de Recerca RECOT
Facultat de Lletres, 9-10 de maig.

Cicle de conferències “Diàlegs sobre Europa. Present i futur de les polítiques europees davant l’escenari de les eleccions al Parlament Europeu”
Organitzen: Càtedra Jean Monnet EUPOL (UAB), Càtedra Jean Monnet sobre Governança de la UE (UPF) i Institut de Ciències Polítiques i Socials (UAB)
23 maig: Populismes, nacionalismes i els nous actors de cara a les eleccions al Parlament Europeu.
30 maig: Diàleg sobre els resultats de les eleccions al Parlament Europeu,
13 juny: El futur d’Europa davant el nou escenari polític.

 

RESULTATS
2019 EP Simulation. Web amb la informació sobre la Simulació del Parlament Europeu que la Càtedra Jean Monnet EUPOL, amb el suport de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i del Centre de Documentació Europea. va organitzar el passat 29 d’abril a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia,