News

[Butlleti-cde-uab-l] [CDE UAB – Informa] Presentació de llibre sobre Governança econòmica i filosofia del projecte europeu

[Butlleti-cde-uab-l] [CDE UAB – Informa] Presentació de llibre sobre Governança econòmica i filosofia del projecte europeu

For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.


Divendres 22 de març del 2019
 
Benvolgut/benvolguda,

La Càtedra Jean Monnet EUPOL us convida a la presentació del llibre Gobernanza económica y filosofía del proyecto europeo, que comptarà amb la participació de Joan Cals (Catedràtic emèrit d’Economia Aplicada), Joan Botella (Catedràtic de Ciencia Política) i Ana Mar Fernández Pasarín (professora Jean Monnet).

Resum: El llibre combina la presentació de la governança econòmica de la UE, amb un conjunt de reflexions filosòfiques sobre les característiques de la seva construcció. En el primer aspecte, la selecció dels apartats més rellevants, actuals o controvertits s’inscriu en el procés històric de desenvolupament del projecte europeu, així com en el coneixement dels seus fonaments teòrics. En el segon, són principalment les vessants econòmica, política i moral de la filosofia subjacent les que s’exploren per comprendre-ho i valorar-ho adequadament.

Data: Dijous, 28 de març de 2019, de 13:00 a 14:30 h.
Lloc: 
Centre de Documentació Europea UAB
Idioma: castellà